Biznesi per Biznesin

  • Permireson produktivitetin.
  • Promovon firmen tende si lider ekologjik.
  • Krijon qendrueshmeri.
  • Shton vleren biznesit dhe prones tende.
  • Duke blere nje kulle karikimi per biznesin tuaj shfaqni dhe vendndodhjen ne harten e te gjithe makinave EV si pike e disponueshme karikimi.
  • EAL mundeson share-parking e automjeteve EV per te gjitha kompanite dhe vendodhjet, me zgjidhje financiare innovative

Biznesi per Klientin

  • Kursen qindra mijera leke duke shkuar perafersisht nga 160 ALL/KM ne perafersisht 3 ALL/KM.
  • Shijon nje eksperience udhetimi me te mire, karakterizuar nga nje qetesi e pakrahasueshme qe vjen vetem nga makina elektrike me bateri.
  • Keni vendparkim to sigurte.
  • Bateria ka nje garanci 10-vjecare. Nderkohe qe nuk ke me shpenzime per nderrim vajrash ose filtrash, to cilat jane te detyrueshme ne rastin e nje makine me djegie te brendshme, sado e re qofte makina.