*ROI (Return Of Investment) njihet ndryshe si Kthimi i Investimit. Kjo perllogaritet cdo muaj duke shtuar kostot e instalimit, mirembajtjes dhe vendparkimit pjestuar per numrin e pergjithshem te karikimeve per kulle.

Instalimi:

  • Kulla e karikimit
  • Fatura e energjise elektrike
  • Matesi i energjise elektrike
  • Kontrata e qerase me biznesin lokal

Mirembajtje:

  • Kosto variabel sipas perditesimit te kullave

Kosto e Vendparkimit:

  • Preferohet zero
  • Qeraja e vendit te parkimit