Pyetje te bera shpesh

– Si përdoret ky sistem?

• Makinat elektrike kanë një sistem të inkorporuar ku mund te shikojne të gjithë vendparkimet e disponueshme në kohë reale. Ju e shikoni se ku dhe kur do keni mundësi të parkoni kur ju nevojitet.

– Si mund tja rris vlerën investimit tim?

  • Viera e investimit tuaj rritet drejtepersedrejti me rritjen e sistemit të “parkimit të përbashkët”

Aka nevojë për reklamim pas momentit të instalimit?

  • Momentin e instalimit të sistemit në pronën apo biznesin tuaj, ju do të shfaqeni automatikisht online dhe do të jeni I dukshëm përte gjithë sistemin e makinave EV. Cdo sistem ka teknologjinë e GPRS të integruar dhe disponibiliteti i tij shfaqetjnë hartën e gjithë makinave EV.